Ballon varen

Heb je weleens over ballon varen nagedacht? Dat is zeker aan te raden, want een ballonvaart vanaf je eigen woonplaats behoort zeker tot de mogelijkheden! En zelfs een privé ballonvaart is een leuke optie.

Ballonvaren in Gelderland is bijvoorbeeld echt een leuke locatie. Met meer dan vijfduizend vierkante kilometer is het de grootste en groenste provincie van Nederland. Zo zijn deze natuurgebieden het hele jaar door te bewonderen vanuit een luchtballon.

Waar kun je het beste een luchtballon boeken?

Op de website ballonvaren.com kun je eenvoudig en snel een luchtballon boeken om lekker mee te varen. Maar waarom kies je voor deze aanbieder? Hieronder vindt je de grootste voordelen van deze aanbieder;

  • Wij ballonvaren sinds 1986, dus ruim 30 jaar ervaring
  • Wij hebben met 12 ballonnen de meest uitgebreide vloot
  • Wij hebben 12 manden, dus voor elke groep de juiste
  • Wij hebben de modernste vloot van NL
  • Wij bieden de keuze uit 27 vaste opstijglocaties
  • Wij ballonvaren in overleg vanaf een locatie naar keuze, ook uit uw eigen dorp!

Dus waar wacht je nog op? Ballon varen is echt een unieke ervaring die je samen met familie en vrienden kunt delen. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog de website van Ballonvaren.com.