Scooter Helmond

Een scooter Helmond kopen is echt de moeite waard. Je kunt bij Fast en Furious online een scooter bestellen en bij hun servicelocatie in Helmond jouw bestelde scooter afhalen en je kunt er terecht reparatie en onderhoud.

De showroom in Helmond telt niet een heel groot aantal scooters, daarom is het verstandig om vooraf met ons contact op te nemen wanneer je een specifiek model wilt bekijken. In onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn hebben wij wel een groot aantal modellen uitgestald. Hierbij moet je denken aan zo’n 75 modellen. Wil je een proefrit maken dan heb je hier volop keuze.

Nieuwe en tweedehandse scooters

Je kunt bij Fast en Furious zowel nieuwe als tweedehandse scooters kopen. Het grote voordeel kopen van een tweedehands scooter is dat je minder betaalt voor je scooter en je kunt alsnog profiteren van 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt.

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende scootermodellen. Deze kunnen we in 4 groepen verdelen, namelijk normaal, zakelijk, sportief en retro. Bekijk daarom online het aanbod eens en bezoek het servicepunt in Helmond!