Goede hondenverzekering

goede-hondenverzekering

Een goede hondenverzekering en de laagste maandpremie? De vraag of de aanbieder van een hondenverzekering goedkoop is, zit hem niet alleen in de hoogte van de maandpremie. Want je betaalt naast de maandpremie namelijk ook nog een eigen bijdrage, wat ze ook wel het eigen risico noemen.

Vaak is het eigen risico bij verzekeringsmaatschappijen een percentage van de factuur van de dierenarts, maar bij andere maatschappijen betaal je juist een vast bedrag. Als je voor een verzekeraar kiest waarbij je een vast bedrag aan eigen risico betaalt, dan ben je voordelig uit wanneer je thuiskomt met een flinke hoge rekening.

Echter wanneer je vaak de dierenarts bezoekt vanwege klein klachten die makkelijk te verhelpen zijn, hoeft dus een vast bedrag aan eigen risico helemaal niet zo voordelig uit te vallen.

Een goede hondenverzekering en je situatie

Het vergelijken van hondenverzekeringen loont altijd, want verzekeraars die hondenverzekeringen aanbieden verschillen niet alleen qua prijs, maar ook qua samenstelling van de hondenverzekering. Zo zijn er bijvoorbeeld hondenverzekeringen die gebitsreiniging vergoeden, maar bijvoorbeeld weer niet een MRI-scan.

Om tot de goedkoopste hondenverzekering te komen kun je het beste alle hondenverzekeringen met elkaar vergelijken. En dit kun je het beste doen op website van Tinki.nl en hierbij kun je eenvoudig alle hondenverzekeringen en verzekeraars met elkaar vergelijken. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog Tinki.nl.